Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μάθε για την ειδικότητα: Τεχνικός Διακόσμησης


Η μελέτη, η κατασκευή και η επίβλεψη της διακόσμησης κατοικιών, εμπορικών - επαγγελματικών χώρων και εκθεσιακών κέντρων είναι το κύριο αντικείμενο του Τεχνικού Διακόσμησης. Πρόκειται για ένα «μαγικό»… παιχνίδι με το φως, τα χρώματα, τα σχήματα και τα υλικά, με στόχο την ικανοποίηση των πρακτικών-εργονομικών απαιτήσεων του πελάτη, αλλά και των αισθητικών του αναγκών.


Γιατί επιλέγω την ειδικότητα


Η διακοσμητική είναι η τέχνη που διαμορφώνει το χώρο με βάση την εργονομία και λειτουργικότητά του, και με βασικό άξονα αναφοράς την καλόγουστη αισθητική, γεγονός που την καθιστά κλάδο με μεγάλη ζήτηση τόσο από ιδιώτες, όσο και από επαγγελματίες.

Ως Τεχνικός Διακόσμησης, θα πρέπει να συνδυάζεις τη δημιουργικότητα, με την επιστημονική άποψη αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και την καλλιτεχνική προοπτική, χαρακτηριστικά που προσδίδουν προκλήσεις και δυναμισμό στο επάγγελμα!

Η δυνατότητα εργασίας τόσο σε περιβάλλον γραφείου, όσο και στον εξωτερικό χώρο (οικοδομή) κάνουν το επάγγελμα συναρπαστικό και σε καμία περίπτωση μονότονο.

Οι επιλογές επαγγελματικής σταδιοδρομίας είναι απεριόριστες, ενώ συμπεριλαμβάνουν και τη δυνατότητα εργασίας ως ελεύθερος επαγγελματίας.
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">