Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Yuboto - Διαγωνισμός Γραφιστικής



Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει 10 Φεβρουαρίου και θα λήγει στις 10 Μαρτίου. 

Η εταιρεία μας Yuboto Ltd, είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών mobile marketing και τηλεφωνικών υπηρεσιών και leader της Ελληνικής αγοράς στις υπηρεσίες Bulk SMS.

Σύντομα ετοιμάζεται να προωθήσει στην αγορά τη νέα καινοτόμο υπηρεσία Yuboto Telephony, που αποτελεί  μία καρτο-κινητή σύνδεση σταθερού τηλεφώνου!!!  Μια πρωτοπόρος υπηρεσία με πολλές και νέες δυνατότητες τηλεφωνίας που παρέχει πραγματική ελευθερία χωρίς πάγιο και χωρίς μηνιαίο λογαριασμό.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία μας σχεδιάζει το νέο site της υπηρεσίας Yuboto Telephony και προκηρύσσει διαγωνισμό γραφιστικής σε όλους τους τελειόφοιτους των κορυφαίων σχολών γραφικής ανάγκη την Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός αφορά στην δημιουργία των απαιτούμενων εικονιδίων της εφαρμογής και των χαρακτηριστικών της, τα οποία θα ενταχθούν στο επίσημο site της εταιρείας καθώς και εντός της εφαρμογής για smartphone «Yuboto Telephony».

Ο αριθμός των εικονιδίων που πρέπει να δημιουργηθούν είναι περίπου 80 εικονίδια και το κάθε ένα αφορά σε κάποια υπηρεσία που παρέχεται μέσα από τις υπηρεσίες Yuboto.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τον διαγωνισμό μέσα από ένα σεμινάριο υψηλής τεχνολογίας και τηλεφωνίας όπου εκπρόσωπος της εταιρείας θα τους δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την υπηρεσία και το project αυτό.
Ο διαγωνισμός έχει οριστεί για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2013. 

Το έπαθλο για το νικητή του διαγωνισμού είναι:
1.      το νέο  mini iPad
2.     μία σύνδεση Yuboto Telephony με χρόνο ομιλίας για ένα ολόκληρο χρόνο! 
3.     6μηνη Πρακτική Εξάσκηση στην Yuboto 

Πέρα από το νικητή, η Yuboto θα παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό από μία σύνδεση Yuboto Telephony για ένα χρόνο με χρόνο ομιλίας για πολλές κλήσεις σε όλα τα σταθερά και κινητά δίκτυα τηλεφωνίας! 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μεταξύ των τελειόφοιτων σπουδαστών κορυφαίων ΙΕΚ Γραφιστικής από όλη την Ελλάδα.

Εφόσον επιθυμείτε το ΙΕΚ σας και οι σπουδαστές του να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα ώστε να συζητήσουμε από κοντά τον τρόπο, τις ημερομηνίες και τις λεπτομέρειες που αφορούν στο διαγωνισμό αυτό. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 211 11 44 111 
Υπεύθυνος Διαγωνισμού: Ανδρέας Κωνσταντινίδης
Οι δηλώσεις για την επιθυμία συμμετοχής των ΙΕΚ μπορούν να έχουν υποβληθεί  έως 15/1/2013 ώστε έως τις 30 Ιανουαρίου να έχουν προωθηθεί οι διεργασίες ενημέρωσης των φοιτητών.