Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Αποτύπωση» στα Δομικά για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ


«Αποτύπωση» στα Δομικά για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ διοργάνωσαν σεμινάριο με θέμα «Προσμετρήσεις – Επιμετρήσεις Έργων» στο κεντρικό κτίριο της οδού Φίλωνος στον 8ο όροφο, τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 στον Πειραιά.
Η εισηγήτρια του σεμιναρίου κα Ευγενία Καλογεριά , Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός παρουσίασε τους όρους, τις έννοιες, τα παραδείγματα και τις βασικές αρχές που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον τεχνολογικό τομέα, βασιζόμενη πάντα στο γνωστικό υπόβαθρο των σπουδαστών και των παρευρισκομένων το οποίο έχουν αποκτήσει από τα μαθήματά τους.

Οι παρευρισκόμενοι ήρθαν σε επαφή με την έννοια της «Αποτύπωσης», ώστε να μπορέσουν να συνδυάσουν τις βάσεις που έχουν ήδη αποκτήσει σε παρεμφερή μαθήματα, όπως στο Γραμμικό Σχέδιο και στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, αλλά και να κατανοήσουν τη χρησιμότητά της.
Στη συνέχεια έμαθαν τα πρώτα βήματα για να μπορέσουν να συντάξουν μια αρχική μελέτη-προσφορά και είδαν μέσω παραδειγμάτων τη διαδικασία εκτέλεσης και των δυο όρων της Προσμέτρησης και της Επιμέτρησης καθώς και το αποτέλεσμα της διαδικασίας του προϋπολογισμού.
Στο τέλος της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν την εισηγήτρια και παρέμειναν μαζί της για αρκετή ώρα με ερωτήσεις και απορίες για επεξηγήσεις.

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">