Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνεργασία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ με το περιοδικό "FOR DRIVING"

Στις 30 Μαρτίου 2012 στους χώρους του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του πρώτου κλαδικού περιοδικού σχολής οδήγησης ''FOR DRIVING'' όπου και εγκαινιάστηκε και επίσημα η συνεργασία του με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσιότητας εκδίδει το 'FOR DRIVING', το πρώτο και μοναδικό στο είδος του περιοδικό αποκλειστικά για σχολές οδηγών και εκπαιδευτές. Πρόκειται για ένα περιοδικό – εργαλείο, που υποστηρίζει δυναμικά τον εκπαιδευτή και το χώρο, σε όλες τις φάσεις της εργασίας!

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν, στελέχη του περιοδικού και των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αλλά και οι σπουδαστές της ειδικότητας ΄΄Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών΄΄ μιας και Δικαίωμα εγγραφής στο 'FOR DRIVING' έχουν και οι υποψήφιοι εκπαιδευτές, στους οποίους μάλιστα δόθηκε και έκπτωση 20% σε πιθανή εγγραφή σε συνδρομή.
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">